Pletblødning efter samleje få en kæreste

pletblødning efter samleje få en kæreste

Blødning ved samleje skal altid undersøges – uanset alder Hun henvendte sig p.g.a. såkaldt kontaktblødning, altså blødning ved Begge gange har jeg haft ringet til egen læge og jeg har først kunne få en tid 2 uger efter. . Senere onanerede min kæreste og det var ikke ham der bløder på nogen måde. Blødning ved samleje er unormalt, hvis det er uden for din menstruation. kan vaginalt samleje forårsage tilstrækkelig gnidning til at få dem til at bløde. Mangler: kæreste. Man kan forvente pletblødninger de første 3 måneder efter opstart af p-piller eller minipiller Fysiske og psykiske smerter ved sex - hvordan få det normalt igen?.

Videos

Demolition Man pletblødning efter samleje få en kæreste

HudL: Pletblødning efter samleje få en kæreste

Pletblødning efter samleje få en kæreste Derfor synes jeg, du skal snakke med din egen læge om det, hvis du er meget plaget af pletblødningerne, så I sammen kan finde en anden prævention til dig. Fysiske og psykiske smerter ved sex - hvordan få det normalt igen? Anonym skriver: Min kæreste og jeg har sex ca 1 gang i ugen men hver gang efter begynder jeg at bløde og bløder så i 1 til 2 dage bag efter. Så det kan ikke være det. Denne information deles med tredjepart. Selv hvis blødningen har en mindre betydningsfuld årsag — såsom tørhed i skeden — kan årsagen til blødningen muligvis behandles.
HVOR LANG TID EFTER SAMLEJE ER MAN GRAVID HALSNÆS Men jeg er bare bange for om der er noget galt med mig, eller om det skulle være klamydia. Men det er godt at du får det tjekket, det skal man gøre når man oplever at bløde efter sex, fordi det kan være flere ting - og man skal tjekke det hver gang. Hvorfor har jeg kontaktblødning ved samleje? Ved ikke om du har nogle råd til hvordan man kommer hurtigere igennem. Hilsen den bekymrede, og på forhånd tak for svar. Mvh en meget fortvivlet pige. Livmoderhalsen er den smalle, nederste del af livmoderen — det er typisk her blødningen opstår i forbindelse med samleje.
Hvor tidligt kan man se kønnet Billund De bliver kaldt fortrydelsespiller, fordi en kvinde kan bruge dem efter et samleje, hvor hun er bange for, hun kan være blevet gravid. Det er en mini-pille og ikke en p-pille. Det startede vel for lidt over et år siden, inden da var der ingen problemer. Det er helt normalt hos unge kvinder. Du skriver, at I havde sex og flere timer efter kommer der stadig blod fra skeden.

Pletblødning efter samleje få en kæreste - ValgEfter mange

Se flere relaterede artikler. I forbindelse med nogle kraftige blødningsforstyrrelser for nylig er jeg blevet tjekket for klamydia og mit underliv scannet hos en gynækolog og der var ingenting at se, og det er kun få måneder siden jeg blev tjekket for livmoderhalskræft. Alle Hej, jeg er en pige på 18, jeg har 2 spørgsmål. Informationen på denne side kan udelukkende anvendes til. Og så har vi måske forklaringen. I denne artikel findes en oversigt over sygdomme og tilstande, som kan forårsage vaginal blødning ved samleje.

Pletblødning efter samleje få en kæreste - udvidelse, 74

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og hot dating Sønderborg dig den bedst mulige oplevelse på sitet. Jeg har en sundhedsforsikringer, der giver adgang til speciallæger og scanninger ved både min forskring og mit arbejde, men jeg kan ikke komme igennem uden en henvisning fra lægen. Det kan jeg ikke være, for jeg droppede først pillerne for en lille uge siden. Gæst - Christine Felding.

0 thoughts on “Pletblødning efter samleje få en kæreste

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *