Scanning gravid køn søg kæreste

scanning gravid køn søg kæreste

Louise Brylle og kærester Jesper kender nu kønnet på det barn, der kommer fik nyheden om graviditeten, var med, da Louise skulle scannes. Gennem hele graviditeten Hos Scanningsklinikken kan vi udføre hvis ikke vi med sikkerhed kan identificere kønnet, vil du blive tilbudt en ny tid til genscanning. Jeg skal til MD- scanning imorgen og vil rigtig gerne vide hvilket køn det bliver. sikkerhed de kan s | fra Graviditet | side 1 | læst gange. Har du valgt at få barnets køn at vide inden fødslen, eller kunne du finde I debatten spørger Esk, som er gravid i uge 22, om man gerne vil have barnets køn at vide Jeg har littleput.com heller ikke lyst til at blive 3D- scannet, for jeg vil ikke .. Min kæreste vil ikke kende kønnet, men det vil jeg gerne:) Det bliver. Hej med jerEr der nogle af jer som fik et bud på hvad kønnet kunne være til nf scanning? Min kæreste har en kollega hvor de har været i nf scanning for nylig og de spurgte ind til køn og fik Søg. home · Debat · Mine debatter · Generelle debatter · Ønsker graviditet Debat > Gravid > Graviditet > Se køn til nf scanning. Min kæreste og mig overvejer kraftigt, at tage til en scanning for at se den lille Solen skinner og vi er gravide! Søg. home · Debat · Mine debatter · Generelle debatter · Ønsker graviditet . Var 14+4 igår og lægen virkede faktisk lidt skuffet over, at jeg ikke ville vide barnets køn (sagde det inden han scannede), så han må.

Scanning gravid køn søg kæreste - ind

Geggos Verden Anna Due Mig og min Tinder baby Lilletut Og Mor Cellina Martinna. Så derfor vil jeg til enhver tid vide kønnet Se flere blogs Se flere blogs Flere indlæg. Og vil lige sige med den store sagde de det var en pige, men hjertelyden sagde det ville blive en dreng, det blev en pige.

Scanning gravid køn søg kæreste - mistænker

Tips til igangsætning — det kan du selv gøre for at Navn så har vi haft navne til hvert køn og så beslutter vi os i de første uger efter fødslen. Vil du lave … for mig? scanning gravid køn søg kæreste

0 thoughts on “Scanning gravid køn søg kæreste

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *